Tenis Škola Resnik

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Novosti Wilson turnir na Resniku

Wilson turnir na Resniku

E-mail Ispis PDF

Grey's Anatomy

Tenis - Nastupili najmlađi

Živo je u subotu bilo i na teniskim terenima na Resniku, gdje je prvi ovogodišnji Wilson turnir za natjecatelje do 8 godina u Dalmaciji odigralo četrnaest dječaka i djevojčica iz nekoliko tenis klubova.

Uz članove TK Resnik koji je bio domaćin natjecanja, nastupila su djeca iz teniskih klubova Dubrovnik, Split, Makarska i DC Solin. Igrajući prema pravilima koja kažu da ovi najmlađi igraju na malim terenima i po posebnom sistemu bodovanja, mali natjecatelji uspješno su odradili prvu stepenicu od osam turnira koliko ih ima u ovogodišnjem kalendaru natjecanja te su svi na kraju dobili medalje oko vrata.

Kaštelane su na ovom turniru predstavljali šestogodišnji Gabrijel Barun koji je prve turnire odigrao već prošle sezone i Patricia Grgurić, petogodišnjakinja koja je za ovaj svoj prvi nastup dobila najveći pljesak kao najmlađa sudionica. Gabrijel je s turnira otišao s medaljom koja je pripala zlatnoj skupini, dok se Patricia okitila odličjem za plasman u brončanu skupinu. Posebne pohvale ovom dvojcu stigle su od njihovih trenera Branimira Balića i Željka Baruna.

TK Resnik 15. svibnja na svojim terenima ugostit će i natjecatelje Wilson turnira do 10 godina na kojem će nastupiti mali tenisači iz svih dalmatinskih klubova.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 08 Listopad 2012 12:52 )  

Donatori - Sponzori

Vrijeme

Weather data OK
Resnik
7 °C

Posjećenost

Članova : 1
Sadržaj : 20
Web Linkovi : 6
Posjete Sadržajima : 45238

Who's Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

Pretraga