Tenis Škola Resnik

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home

Klinci s Resnika nanizali uspjehe

E-mail Ispis PDF

Klinci s resnika nanizali uspjehe

SVE USPJEŠNIJI NA TURNIRIMA Nakon što su ove zime bili uspješni na nekoliko turnira, poput onih u Ogulinu i Stobreču, te solidnih rezultata na dvoranskom prvenstvu Hrvatske, mladi tenisači TK Resnik i ovog su proljeća nastavili nizati dobre rezultate.

SVE USPJEŠNIJI NA TURNIRIMA

Tijekom poslijednih mjesec dana nastupili su na nekoliko trunira do 12 i do 14 godina, te osvojili niz zlatnih, srebrnih i brončanih medalja u pojedinačnoj konkurenciji te parovima.

Tako su Martina Muštra i Jelena Barun u kategoriji U14, na Otvorenom prvenstvu Splita zauzele odlično 3. mjesto u igri parova. Na Kupu Jadra Božo Barun, također u kategoriji U14, osvojio treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Božo Barun nastupio je i na otvorenom prvenstvu Splita u kategoriji U12 te je u pojedinačnoj konkurenciji podijelio 3. mjesto sa svojim klupskim kolegom Lukom Škojom. Njih dvojica osvojila su 2, mjesto u igri parova. Marina Pavković u igri parova s Noom Krznarić iz TK Ponikve, osvojila je 1. mjesto na istom prvenstvu.

Par Božo Barun i Luka Škojo bili su uspješni i na Otvorenom prvenstvu Solina, osvojivši 1. mjesto, a Božo Barun u pojedinačnoj konkurenciji bio je treći. Treće mjesto osvojila je i Marina Pavković koja je kao i njene muške kolege nastupili u kategoriji U12.

Na posljednjem turniru u Splitu, u kategoriji do 12 godina, Luka Škojo i Marina Pavković osvojili su prva mjesta među dječacima, odnosno djevojčicama, a prva je bila i Marina Pavković u paru sa Solinjankom Marijetom Duplančić.

Ažurirano ( Subota, 27 Travanj 2013 10:13 )  

Donatori - Sponzori

Vrijeme

Weather data OK
Resnik
15 °C

Posjećenost

Članova : 1
Sadržaj : 20
Web Linkovi : 6
Posjete Sadržajima : 46316

Pretraga